De beslissing was al lang gemaakt wat we wilden, nog voor Philimonius open ging, maar de beslissing liet nog "even" op zich wachten... Maar eindelijk is het zover: een duurzaam en vrolijk terras waar jullie ten volle kunnen genieten van een heerlijke kop koffie, huisbereide verfrissingen zoals iced tea's en iced coffee's en zelfgebakken taarten!
Komt, zet u neder ende geniet!
Uw barista.
Philimonius koffiebar Aalst Fermob terras
Op zondag 15 juni as. geeft uw barista een lezing over koffie!
Waar komt koffie vandaan, wat gebeurt er allemaal met koffie vooraleer u het drankje aan uw lippen zet, wat is nu het verschil tussen een latte en latte macchiato, verschillende brandingen, espresso vs filterkoffie, de juiste maalgraad, enz enz...
Uiteraard horen hier demonstraties en koffiedegustaties bij, naast je geliefde koffietje bij aankomst!
Voor wie? Voor iedereen die meer wilt weten over koffie en/of vragen heeft over koffie zetten/espressomachines/
Een ideaal geschenk voor moeder- of vaderdag!
Praktisch:
Zo 15.06 van 9u30-12u30
Min 6 - max 12 deelnemers
Prijs: €40 per persoon, koffie (of andere warme drank), degustaties, huisbereid gebakje inbegrepen. 10% korting op aankoop van koffie, thee, chocolade en koekjes.
Waar: Philimonius Coffee & Goods, Louis D'Haeseleerstraat 8, 9300 Aalst
Inschrijven: mail je gegevens naar jo@philimonius.be
First come, first serve!
Opgelet: dit is geen workshop barista of latte art, deze zullen later georganiseerd worden.
Philimonius mag sinds de opening van de espressobar en winkel in de Louis D'Haeseleerstraat in Aalst spreken van een waar succes. En daar zijn we trots om!
Na amper een week hadden we veel vaste klanten die verheugd een echte ristretto, espresso of een latte komen drinken. Vooral onze cappuccino's met verse opgestoomde melk en latte art zijn een ongekend succes! Het is een mega compliment en bevestiging om te zien en te horen dat onze prioriteiten die we in de zaak trachtten te steken er ook uitkomen. Onze klanten spreken zich spontaan uit over de hoge kwaliteit van onze koffie, de zeer correcte prijs, de heerlijke huisgemaakte taarten en desserten, de uitleg over de verschillende koffiesoorten door barista Jo, de kwalitatieve ingrediënten, de inrichting, de eco keuzes, de sfeer, het geheel, ... Bloos, bloos, bloos,... want dit zijn allemaal zaken waar we zolang over nagedacht hebben: kwaliteit en gezelligheid. Missie geslaagd! Olé!
Een welgemeende merci aan al onze enthousiaste (vaste) klanten, hun dankbaarheid om een lekkere kop koffie, thee of verse chocolademelk, hun mond aan mond reclame, en vooral hun warme, gezellige aanwezigheid!
Philimonius staat niet stil en wij bereiden ons dan ook voor op grootse veranderingen! Beetje bij beetje zullen we stukjes vrijgeven van onze grote Evolution-puzzel. Wordt vervolgd!
Wil je toch sneller op de hoogte blijven van het reilen en zeilen bij Philimonius? Word dan Philimonius-vriend op Facebook of schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Dat schreef Maggie Ihren Dean gisterenochtend op haar facebookpagina. Met oa een fotootje van mezelf erbij...
Vanaf heden mag ik me dus officieel 'barista' noemen want ik behaalde het SCAE Level 1- diploma (Specialty Coffee Association of Europe) met grote onderscheiding. En daar ben ik eerlijk gezegd wel fier op! Dit verhaal krijgt zeker een staartje... ;-)