Iced coffee bij Philimonius, de enige koffiebar in Aalst! July 31 2014

Wie bij dit heerlijke zomerweer denkt dat koffie te heet is om te drinken, moet beslist eens onze iced coffee's proberen! Een nieuwe smaakervaring staat je te wachten bij koffiebar Philimonius in Aalst.
Vele iced coffee's en iced tea's worden gemaakt op basis van kant-en-klare poedertjes die je hooguit nog moet aanlengen met water en ijs. Maar niets daarvan bij ons: verse espresso vormt ook nu de basis voor onze verfrissende iced coffee, iced cappuccino en iced latte!
Ook de Affogato al caffè -een bolletje vers hoeve-ijs uit Wichelen overgoten met een hete espresso- is een smaakgenot op zich bij deze zomerse temperaturen.

Wie niet van koffie houdt, kan maar beter onze huisbereide iced tea of appel-gemberlimonade proeven! Sprankelende, lichtzoete drankjes bereid door uw barista. Als je op zoek bent naar exclusieve oosterse smaken, dan moet je vast en zeker de iced chai latte drinken. Chai latte wordt 9 op 10 keer bereid met een poedertje dat opgelost wordt in water/melk maar daar doen wij niet aan mee! Onze Indische kruidenthee wordt bereid met biologische melk en héél veel biologische specerijen -waarvan alleen uw barista de samenstelling kent- en afgewerkt met zacht melkschuim en kaneel.  Normaal gloeiend heet, nu ook ijskoud!
Dit is de enige plaats in Aalst (en ver daarbuiten) waar je dit kan drinken!

Geniet ervan!

Uw barista

 

 
 Philimonius iced cappuccino by barista Jo De Bruyne

 


Philimonius iced latte by barista Jo De Bruyne

 


Philimonius affogato al caffè by barista Jo De Bruyne


 


Philimonius iced tea by barista Jo De Bruyne

 


Philimonius appel-gember limonade by barista Jo De Bruyne

 


Philimonius iced chai latte by barista Jo De Bruyne