welkom

Op zoek naar een origineel, handgemaakt, ecologisch, duurzaam, hip, retro, ... cadeau voor jezelf of iemand anders?

Welkom bij Philimonius!

Philimonius is een webwinkel waar je eigentijdse en retro lifestyle artikelen vindt. Onder de eigen merknaam “Philimonius” tref je o.a. een collectie originele wenskaarten aan die ontworpen zijn door Belgische designers.

Daarnaast biedt Philimonius een assortiment ecologische papierwaren aan. Dit betekent dat bijna alle papier gerecycleerd of FSC gelabeld is en dat er vegetale inkten gebruikt worden.  Kijk zeker ook naar onze handgemaakte eigenzinnige accessoires zoals kussens, juwelen, sjaals,... bij het grasduinen in onze vitrine!

De basisgedachte bij Philimonius is recyclage. We ‘upcyclen’ afgedankte producten tot volwaardige nieuwe en eigenzinnige hebbedingen. Het milieu trachten we zo min mogelijk te belasten door o.a. de inbreng van nieuwe materialen tot een strikt minimum te houden.  Duurzaamheid primeert voor ons.

Ondanks dat Philimonius een webwinkel is, houden we van een persoonlijke aanpak en contact met onze klanten. Aarzel daarom niet om ons te contacteren indien je vragen of bemerkingen hebt. Wij doen het nodige om je zo snel mogelijk verder te helpen!

Sam

 

 

 

  • Visa
  • MasterCard
  • Amex