Workshops

Parfum workshop Miglot Frangrance Lab 


Met Miglot hebben we ons eerst parfummerk in huis gehaald. En wat voor één!

Miglot Fragrance Lab is het enige Belgische parfumhuis uit Gent dat elke dag door nieuwsgierige klanten ontdekt wordt. En wie is die klant? De meerwaardezoeker! 

Daarom geven we nu een exclusieve kennismaking met dit mooi parfummerk.
Barista Jo is dagdagelijks met smaak en geur bezig en is dan ook bijzonder geboeid door de wereld van parfums. Hij neemt je mee op een geurreis langs bloemen, citrus, water, leder, balsem, bos en groene kruiden. 

Dit is een ideale gelegenheid om de 18 parfums op een rustige manier te ontdekken en je onder te dompelen in de wereld van verfijnde geuren. 

Wat mag je verwachten
Barista Jo neemt je mee  op een 3u durende ontdekkingstocht door de wereld van Miglot Frangrance Lab. 
Achteraf is er mogelijkheid tot late night shopping. Je krijgt €20 korting op de aankoop van je eerste fles parfum van 50ml. 

Voor wie
Voor iedereen die houdt van geuren en gefascineerd is door parfums.

Wanneer
WO 29.6.2022 zodat je relaxed een geschikt parfum kan kiezen voor jezelf of iemand anders. 

Waar
Philimonius, van 19u-22u (vrijblijvend late night shopping tot 22u30)
We starten stipt. Deuren op vanaf 18u45.

Jouw deelname
€35
Je krijg nadien €20 korting op je eerste aankoop Miglot!

Ja, ik wil er bij zijn op WO 29.6.2022 en schrijf me hier in!

Miglot Frangrance Lab

 

Lees hieronder enkele reviews van vorige deelnemers:

“Dol op lekkere geuren én op Philimonius, dus bij deze workshop MOEST ik zijn! Ronduit zaaaaalig! Het bleek niet zo evident bepaalde geuren thuis te brengen (en ik die dacht dat ik een buitengewoon goed ontwikkeld reukorgaan had!). De Miglot-parfums zijn super verfijnd! Jo kan niet alleen meesterlijk koffie serveren, ook 'lesgeven' zit hem in het bloed: hij deed dit - zoals alles wat hij doet - met passie en kennis van zaken. Bij het verlaten van Philimonius zweefde ik zowat 15 cm boven de grond (dàt effect heeft hij dus op vrouwen, zegt Jo Emoji). AANRADER!” Alexandra Eemans

“Een avondje Miglot… onderduiken in een avond van nostalgie… geuren herkennen uit het verleden en heden…. Het Waaw-gevoel : dit is de geur die ik wil. Allemaal top maar dit in combinatie met mensen die dit samen wil beleven op een humoristische manier maakt dat een miglot-avond een onvergetelijke ervaring wordt. Ik heb uiteindelijk mijn parfum gevonden”
Marleen

“Als absolute leek in parfums naar de workshop gekomen en het was heerlijk hoe Jo een tempo van kennis had voor zowel kenners als leken. Hoe hij genoeg tijd en ruimte liet om alle herinneringen die iedereen kreeg bij de geuren kreeg te laten vertellen. Tegen het einde voelden 6 onbekenden aan als een groepje bevriende wijnproevers”
Dries (Clothilde)

“Een geweldige ervaring! De geuren zijn heel uitzonderlijk, uiteenlopend en super aangenaam. Het was ook zeer fijn dat het in een kleine groep was, dat zorgde ervoor dat de workshop gemakkelijk te volgen was en er genoeg tijd was voor vragen en om de parfums te ontdekken. Het was uiteindelijk wel moeilijk om één parfum te kiezen, dus ik heb er dan maar meerdere gekocht. De workshop is een grote aanrader!”
Ellen Henderickx
  • Visa
  • MasterCard
  • Amex
  • PayPal