Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Philimonius

 

1.     De verkoper.

Philimonius Coffee & Goods is gevestigd in 9300 Aalst, Louis D'Haeseleerstraat 8 bus 3, België; gsm 0032 (0)494 34 90 17,  Ondernemingsnummer (BTW nr): BE 079490113.

2.     Toepassing.

Bij het doorsturen van een online bestelling moet de klant aanvinken dat hij de Algemene Voorwaarden heeft gelezen. Hierdoor verklaart hij zich akkoord met deze Algemene voorwaarden. Je kan deze voorwaarden ook raadplegen op de site zonder een bestelling te plaatsen.

3.     Prijzen.

De prijzen vermeld op de website zijn in euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De prijzen kunnen zonder voorafgaande verwittiging eenzijdig door de verkoper gewijzigd worden.

Philimonius kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten.

4.     Verzendkosten

De verzendkosten worden berekend in functie van het gewicht: 
hiervoor zijn verschillende oplossingen mogelijk: via brievenpost indien het pakje door de brievenbus kan, via Taxipost indien de pakjes groter zijn dan het standaard brievenbusformaat of via de pakjesdienst van Kiala.
Brieven en pakjes met brievenbusformaat worden door de Belgische post Bpost aan huis geleverd. Pakjes groter dan het standaard brievenbusformaat worden via Taxipost van Bpost eveneens aan huis geleverd.

Voor de diensten van Taxipost en Kiala kan je je pakket via een Track&Tracecode online volgen.

5.     Bestelling.

Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling (en eventuele online betaling.
Indien er door omstandigheden toch een fout zit in ons stockregistratiesyteem en een product is niet meer voorradig, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gebracht.

6.     Betaling.

Betaling kan gebeuren op 3 manieren:
-Via overschrijving op het BNP Paribas Fortis-rekeningnummer
 IBAN: BE25001944809782, BIC: GEBABEBB op naam van Philimonius en met vermelding van het bestelnummer. Je bestelling wordt acht dagen gereserveerd. Hebben we na acht dagen nog geen betaling ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Je wordt hiervan per email op de hoogte gebracht. OPGELET: Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen duurt vooraleer uw betaling op onze rekening staat.
-De eenvoudigste en snelste manier: Veilig online betalen.
-Bij afhaling kan je ook cash betalen.

7.     Levering.

Binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling, wordt het pakje aan de bpost overhandigd.
We verzenden onze pakjes met Kiala, Bpost en Taxipost.

8.     Verzakingsrecht - retourneren.

Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van deze artikels vallen ten laste van de koper. 
Het betaalde bedrag wordt teruggestort zodra we te geretourneerde artikelen terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat deze artikelen ongeopend zijn en in de oorpronkelijke verpakking zitten.
Het verzakingsrecht geldt niet op artikels in solden, in outlet of artikels op bestelling.

9.     Risico van verzending.

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de bpost. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn.

10.   Kwaliteit.

De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op. 
Philimonius is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de artikelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen richt U zich tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mee te delen, zodat artikelen kunnen gecontroleerd worden

 

  • Visa
  • MasterCard
  • Amex