Welkom bij Philimonius !Philimonius

Openingsuren:

di  : 10-17u30
wo: 10-17u30
do : 10-17u30
vr  : 10-24u! (extra gin/vermoutkaart na 18u)
za : 10-18u
zo : 14-18u
ma: gesloten


Louis D'Haeseleerstraat 8
9300 Aalst (BE)
+32 (0)488 20 13 58

 

Ontdek onze koffiebar en winkel, in de top 3 van Aalst op TripAdvisor!

 

Je kan sinds 12.10.2013 bij ons terecht voor een heerlijke cappuccino, espresso, latte, verse chocolademelk, thee, ... Al onze dranken zijn biologisch of worden met een maximum aan biologische ingrediënten bereid. Maar onze espressobar is ook winkel! Je vindt er alle producten terug die je ook in de webshop van Philimonius aantreft.

Het is een uniek concept in Aalst: een fris en gezellig interieur, kranten op de lange tafel, een tijdschrift doorbladeren bij een heerlijk geurende tas thee in onze Chesterfield, snuisteren in onze leuke wenskaarten, wat bijkletsen aan de toog of even je mails checken bij een lekkere latte macchiato in onze 'cosy corner'. Daarvoor kom je bij Philimonius!

En ondertussen houdt barista Jo De Bruyne zijn Dalla Corte espressomachine nauwlettend in het oog om voor u de beste aroma's in je kopje te laten lopen.

Nieuwsgierig geworden? Spring binnen en neem even een moment om jezelf te verwennen met een van onze met liefde bereide dranken!

 

latte art carnaval aalst philimonius barista
Carnaval Aalst, latte art ajuin door barista Jo

 

 Barista training in Sergio Hermans restaurant The Jane!

Barista Jo werkt ook op verplaatsing en was onlangs te gast in het 2-sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen om de barista's te trainen. Een hele fijne ervaring om mee te werken aan de perfectionering van het koffie serveren in dit toprestaurant! 

 

Barista Jo in The Jane

Barista training @ The Jane door Jo De Bruyne  • Visa
  • MasterCard
  • Amex