Welkom bij Philimonius !

 

Louis D'Haeseleerstraat 8
9300 Aalst (BE)
+32 494 34 90 17

 

ma  /
di    10-17u30

wo  10-17u30
do   10-17u30
vr    10-18u

za   10-18u
zo   /

 

 

Ontdek onze kleine en grote ‘gelukskes’

 

Miglot is terug!

We zijn zeer blij om te kunnen aankondigen dat we Miglot terug aangevuld hebben!

Voor diegenen die nog niet bekend zijn met het merk : Miglot Fragrance Lab is het eerste Belgische parfumhuis. Ze zijn ontstaan in Gent en aan een indrukwekkende opmars bezig. Zo won het cosmetica- en lifestylemerk al prijzen in België en dit jaar nog de prijs voor beste genderfree parfum in Nederland! De parfums worden in Gent ontwikkeld en geproduceerd met respect voor mens en milieu.

Dat we grote fan zijn hoeven we niet meer duidelijk te maken. De parfums ruiken fantastisch en roepen herinneringen op aan rustige plaatsen, zalige zomers en heerlijke momenten. De collectie werd onlangs aangevuld met de Formula X en Formula O. Een frisse en een warmere parfum die elkaar perfect aanvullen en ideaal zijn om te combineren.

Kom ze zeker eens testen!

 

Ontdek Lilibo  

Sinds kort kan je de unieke bonsai cups van Lilibo bewonderen in onze winkel. Deze zijn ontworpen door Li Libo, geboren en opgegroeid in China. Op dit moment woont ze in Amsterdam en maakt de leukste producten. Iedere set bestaat uit twee kopjes: een traditionele of bloeiende plant met bijpassende potten. Ze zijn onafscheidelijk van elkaar net zoals de bonsaiboom en zijn pot. Als je meerdere sets hebt kan je deze zelfs mixen. Steeds opnieuw een leuke combinatie! 

 

 

Proud member of COSH!

Sinds kort zijn we lid van de COSH! community. COSH! is een platform voor duurzame lokale winkels en ondernemingen. Via COSH! kom je veel sneller in contact met duurzame merken en de winkels die ze aanbieden. Je kan er leuke city shopping tours vinden die je wegwijs maken in verschillende steden in binnen-en buitenland. Op die manier vind je snel en handig je favoriete merken en nu ook je favoriete specialty coffee bar in Aalst!
Meer info over COSH! vind je

hier

 

 

PHILIMONIUS CHAI !
-The only chai in town-

Bereid thuis de lekkere chai van je vertrouwde koffiebar!
Klik op de foto voor meer info of koop hem hier online.


Philimonius Chai
Philimonius Chai warm & spicy
-The only chai in town-
Design by Heren Loebas
Photo by Studio Monté

Ontdek onze koffiebar en winkel

Je kan sinds 12.10.2013 bij ons terecht voor een heerlijke cappuccino, espresso, latte, verse chocolademelk, thee, ... Al onze dranken zijn biologisch of worden met een maximum aan biologische ingrediënten bereid. Maar onze espressobar is ook een conceptstore! Je vindt er alle producten terug die je ook in de webshop van Philimonius aantreft.
Het is een uniek concept in Aalst: een fris en gezellig interieur, kranten op de lange tafel, een tijdschrift doorbladeren bij een heerlijk geurende tas thee, snuisteren in onze leuke wenskaarten, wat bijkletsen aan de toog of gewoon genieten van een lekkere latte macchiato in onze gezellige tuin. Daarvoor kom je bij Philimonius!
En ondertussen houdt barista Sam zijn Rancilio RS1 espressomachine nauwlettend in het oog om voor u de beste aroma's in je kopje te laten lopen.
Nieuwsgierig geworden? Spring binnen en neem even een moment om jezelf te verwennen met een van onze met liefde bereide dranken!
 

 

 

Coffee en horeca consultant 


Je kan barista Jo De Bruyne consulteren voor al je horecaplannen en in het bijzonder alles wat te maken heeft met een koffiebar: opstellen van een menukaart, keuze van apparatuur, kostenberekening, businessplan, afstellen van de molens, koffiekeuze,... en uiteraard het trainen van  barista's!

 

Philimonius Jo De Bruyne koffiebar aalst barista training

Jo De Bruyne (Foto Studio Monté)

 

Privé barista training

Bij Philimonius bieden wij op regelmatige basis barista trainingen aan onder leiding van Jo De Bruyne. Als ondernemer ontbreekt het je vaak aan tijd en wil je graag heel concreet en snel kunnen groeien. Jo wordt je personal barista trainer. Zo gaan we op zoek naar de pijnpunten in bestaande of startende koffiebars, sturen we bij, creëren we nieuwe dranken op maat van je zaak en je klanten, leer je een-op-een perfecte koffie zetten, melk opschuimen, latte art, en scherpen we verder je baristaskills aan. Want geloof ons, barista zijn is veel meer dan een lekkere kop koffie zetten met een mooie tekening erin! Deze investering in je zaak levert heel snel vruchten én tevreden klanten af!

Bel vrijblijvend voor inlichtingen: Jo De Bruyne 0488201358
barraqueiro philimonius barista opleiding jo de Bruyne
                 
Barraquito bij Philimonius
(foto Studio Monté)

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!Blijf op de hoogte van onze activiteiten!


 
Matcha bij Philimonius
  • Visa
  • MasterCard
  • Amex